Kosmetiikka

MON SUN KASVOJEN IHOLLE

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *merkillä

Tuotteet saatu pr-näytteet

MON Sun kasvojen iholle suunnitellut tuotteet ovat olleet minulla hetken testissä. Minullahan on ollut muutamia postauksia ruotsalaisen brändin, MON SUN vartalotuotteista, mutta nyt ensimmäistä kertaa sain hyppysiini myös *kasvojen hoitotuotteet. Tuotteet sain spa-hetkeä varten pyyhkeen kera. Muotoilu on eleganttia scandia ja tuotteiden tuoksumaailma on hillitty. Tässä on viisi tuotetta, jolla pääsee toteuttamaan oman spa-hetken.

Iho kaipaa päivittäin puhdistusta, oli meikkiä tai ei. Itse asiassa sen kyllä huomaa, ettei iho voi paremmin, kun ei käytä meikkiä. Silloin tulee usein laistettua ihonhoidon rituaaleista ja yksi tärkeimmistä on puhdistus. Syväpuhdistava ja kosteuttava Dusk Till Dawn Cleanse on puhdistusöljy, joka hierotaan kuivalle iholle ja näin liuotetaan meikki kasvoilta pois. Lopuksi kasvot huuhdellaan vedellä ja tämä lisäksi voit tarvita vielä vesipohjaista puhdistusta, jotta saat kaiken lian pois.

Kerran pari viikossa on hyvä kuoria iho, joten Moments of Clarity face clay mask oli hauska tuttavuus, jolla sai ihanan kirkkaan ihon. Se kuivahtaa kyllä aika kiristäväksi naamioksi iholle, mutta tämä on juuri se ihana puhdistusnaamio, jonka voi laittaa vaikka saunasta tullessa ja vilvoitellessa parvekkeella ja pitää sen 15 minuuttia ja sitten huuhdella pois.

Naamion jälkeen iho kaipaa kosteutta ja silloin kasvoille laitetaan kosteuttavaa ja vahvistavaa seerumia First lights boost`face serum. Vähentää ikääntymisen merkkejä ja parantaa ihon elastisuutta.

Silmien herkkää ympärystä kannattaa vaalia, joten käytä joka ilta ja aamu kosteuttavaa ja pehmentävää silmänympärysvoidetta Light up eye cream. Vinkki, jolla silmäpussit saa katoamaan, on laittaa voide jääkaappiin ja käyttää tuota lusikkaa, viilentäen sitäkin hetken ja sivelemällä luomia ja silmäpusseja tämän taian pitäisi toimia.

Lopuksi kosteutetaan iho Daylight Cream face moisturiser voiteella. Tämä on kosteuttava ja pehmentävä päivä-ja yövoide, nimestä huolimatta. Voiteen voi myös hieroa iholle ja antaa itselleen näin kasvohoidon.

MON SUN kasvojen iholle suunnatut tuotteet sopivat varmasti meille pohjoismaalaisille, sillä ne ovat rauhoittavia, hoitavan tuntuisia ja lisäksi ne ovat vegaanisia tuotteita. Näitä löytyy muuten Kickseistä ja *kasvojen hoitotuotteet ovat hinnaltaankin kukkarolle sopivia, noin 30 euron molemmin puolin.

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *