Lifestyle

LUMENE STAYCATION

Hotelliyöpyminen ja pr-tuotteet saatu

Lumene staycation tuli juuri sopivaan saumaan, kun arjen uupumus ja allergiat ottivat vallan minusta. Koivusalon Tiian kanssa riennettiin innolla minilomalle ja pakoon sitä arkea ja niitä allergioita The Folks Hotel Konepajalle, missä majoituimme sviittiin.

Meitä vastassa oli upea kukkameri, minne vain katsoikin, niillä oli huone taitavasti somistettu. Somistuksen takana on muuten yritys nimeltä HEY LOOK.

Huonetta kiertäessämme ja kuvatessamme, me vain huokailimme, koska se oli niin kaunis. Tämä on juuri sellainen huone, jossa varmasti rentoutuu. Lumene staycation oli parasta pitkään aikaan.

LUONNOLLISEN TASAINEN MEIKKIPOHJA JA PITKÄKESTOINEN LOPPUTULOS

Lumene oli järjestänyt molemmille omat meikkipöydät ja meidät tuli meikkaamaan suloinen Eevis Liedes. Samalla tutustuimme Lumenen uusiin Invisible Illumination Dewy Glow geelimäiseen meikinpohjustustuotteeseen ja Dewy Glow kosteuttavaan meikinkiinnityssuihkeeseen.

Meikkipohja on usein se tärkein meikissä, eikä sitä tule ajateltua, jos omistaa kauniin kuulaan ja hohtavan ihon. Onnea vaan heille! Mutta minä kyllä tarvitsen niin kaikki vinkit, kuinka saada meikillä kaunis iho, joka kestää iltaan saakka. Meikki ei myöskään saisi olla liian pakkelimainen, vaan ihanan ohut ja luonnollinen. Luonnollisen tasainen meikkipohja ja pitkäkestoinen lopputulos on mahdollista saavuttaa ja tässäpä siihen muutamia vinkkejä.

Eevis kehotti käyttämään Lumenen geelimäistä pohjustusgeeliä vain ihan pienen pisaran verran kämmenelle ja siitä taputtelemaan sen kasvoille. Tämä tulee siis kosteusvoiteen jälkeen. Tuote on vegaaninen ja tekee ihosta sileämmän ja heleämmän.

Meikkipohja leviteltiin Lumene Invisible Illumination Beauty Seerumista, jossa minulle käy sävy medium. Talveksi löytyy todella vaalea sävy universal light ja sitten kesällä, kun iholla on hiukan päivetystä, niin sävykseen voi valita universal deep sävyn. Sen tummuus hiukan hätkähdytti, mutta se oikeasti sulautuu hyvin, ainakin minun kämmenselkään, jossa on aavistus päivetystä, joten se saattaa hyvinkin toimia. Sävyjähän voi siis myös sekoitella keskenään saada itseä miellyttävän ja toimivan meikkipohjan.

Poskille sudittiin hento puna Liquid Blushilla, sävynä pink blossom ja hohtoa poskipäille sekä kulmaluulle Instant Illuminizer Rose Dawn ja Midnight sun. Luonnollinen nestemäinen bronzer takaa sen, ettei kasvoilla näy häiritseviä viivoja, vaan korostukset ja häivytykset saadaan aikaiseksi taitavasti juuri tuon nestemäisyyden avulla. Eikä tuotetta tarvitse paljoa, vaan tiputa muutama tippa kämmenelle ja pyöräytä pyöreäpäiseen siveltimeen kaikki tuote ja lopulta kevyesti sivellen kasvoille. Vielä sipaisu puuteria t-alueelle ja meikkipohja oli valmis.

Meikkasimme itse kulmat, silmät ja punasimme huulet. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä, sillä Eevis sai loihdittua meille molemmille kauniin hehkun iholle, joka kesti täydellisenä iltamyöhään. Syynä oli tietysti tuo uutuus, meikinkiinnityssuihke Invisible Setting spray. Se suihkitaan tavallaan hiukan yläviistosta ilmaan ja annetaan laskeutua kasvoille. Näin sitä tulee iholle sopiva määrä ja se kiinnittää meikin, antaen sille samalla kosteutusta. Tätä voi myös suihkaista päivän mittaan myös meikin korjailemiseksi.

Tiialla oikein hohtaa kauniin kuulaana iso ja minulla kuvassa on osoitus siitä, kuinka hyvin meikki on kestänyt ja näyttää hyvälle vielä myöhään illalla.

Olimme pukeutuneet sävyihin, jotka sopivat hienosti yhteen hotellin somistuksen kanssa ja huvitti, sillä sitä ei kumpikaan suoranaisesti ollut suunnitellut.

Meikki oli kunnossa ja vielä oli hetki aikaa somettaa ja kuvata ennen illallista, joten taidoimme olla toistemme kuvissa muutaman kerran vähän vahingossa.

Illallinen oli herkullinen ja sisälsi alkupalan, väliruuan risottoa, pääruuan kananpoikaa sekä sopivan makean jälkiruuan. Miten ihanaa oli syödä toisen tekemiä ruokia, sillä onhan tässä kaikki mahdolliset reseptit kotona tehty moneen kertaan viimeisen vuoden aikana. Virkistävää ja herkullista.

Pakko oli myös testata amme, sillä meillä on kotona vain sauna ja tämä tilaisuus piti käyttää. Samppanjaa ja vaahtokylpy toimi ihanasti rentouttajana ja tilavaan sänkyyn oli ihanaa käydä unille. Sänky muuten muotoili upeasti vartaloa, eli tuntui, kuin se olisi ottanut syliinsä ja hyvät unet siinä saikin nukuttua. Lumene staycation sai unohtamaan arkihuolet, sillä eipä tullut montaa kertaa käännyttyä yöllä.

Hemmottelua oli vielä aamulla, kun aamiaisen sai tilata huoneeseen. Harvemmin näin tulee tehtyä reissussa ollessa, mutta nyt kun näin valitsimme, niin se oli kyllä hyvä ratkaisu. Saimme rauhassa höpötellä ja nautiskella kiireettömästä aamusta, ennen kotiin lähtöä.

Kiitos vielä kerran Lumenelle ihanasta minilomasta ja Tiialle seurasta!!

6 Comments

 • Tiia

  En vaan kestä näitä kuvia. Ihan sydämessä iloisesti muljahtaa, kun katsoo näitä tunnelmia taas uudestaan. Tuo pavlova on niin houkuttelevana kuvissa, että tekisi mieli haukata. Eilen meikkasin Eeviksen ohjeilla, en kyllä itse olisi osannut. En aiemmin ole ymmärtänyt, että tuo Invisible Illumination meikkivoideseerumi on niin upean peittavä vaikka on hehkua antava kevyt meikkivoide, jäin koukkuun. Olen käyttänyt ihan liian paksuja meikkivoiteita, jotka aina kuivan ihon alla rullaavat päivän aikana. Kuten todistettiin, niin nyt ei rullannut vaan meidän ihot säteili iltaan asti. Siihen lisäksi hehku dropsit, poskipuna dropsit ja Dewy Glowyt. Olen aivan into piukena nyt tästä meikkaustyylistä, sillä en muista milloin oma iho olisi näyttänyt noin hyvältä ja hei kuin myös teikäläinen hehkui ja valaisi yötaivaan.

  Kiitos Minna seurasta ja kyllä olen niin otettu, että päästiin kokemaan tämä reissu kuukausien koronakuplan jälkeen.

  Ihanaa loppuviikkoa ystäväin. <3

  • Minna

   Kieltämättä tulee kiva fiilis, kun näihin kuviin palaa! <3 Kaikki oli niin hienosti järjestetty ja ihanaa, kun ei tarvinnut omaa päätä vaivata mistään:)
   Meikkausopissa siis saatiin ne tärkeimmät vinkit kyllä! Eli ei pakkelia, vaan kaunis hehku kevyillä tuotteilla ja sopivan toimivalla primerilla. Olenhan tämän toki jo tiennyt, mutta kaikki tuotteet eivät toimi niin, että peittoa tulisi riittävästi. Lumenen tuotteilla toimi ja onhan tässä myös apuna sitten Lumenen concealer, jonka voi ottaa vielä avuksi. Ihomme kyllä näytti hyvälle ja reissu piristi tätä uuvuttavaa aikaa ihanasti:)
   Samoin ihanaa loppuviikkoa Tiia! <3

  • 1nallepuh

   Voi mikä ihana sviitti, niin kauniin näköistä! Hyviä vinkkejä meikkaukseen, uusia tuotteita minulle. Täytyy varmaan kokeilla saisiko noilla vinkeillä tämänkin naaman hehkumaan. Niin kauniita kuvia, herkullisen näköisiä ruokia ja herkän näköisiä meikkipurkkeja. Varmasti oli ihana irtiotto arjesta⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *