Lifestyle

MUKAVAT FARKUT JA TOPPI

Kaupallinen yhteistyö Verynice.fi

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty * merkillä

Kesä parhaimmillaan ja yllä * mukavat farkut ja toppi, jonka ompelin jämäkankaista. Juhannusruusujen tuoksu huumaa ja olo on hyvä, sillä enää on pari viikkoa töitä, ennen kesäloman alkua.

Puin ylleni topin kaveriksi valkoiset Very Nice – Alice farkut. Hiukan lyhemmät lahkeet näissä farkuissa sopivat hiukan pienemmällekin naiselle. Tämä on ollut itselleni aina se riesa, kun ostan farkkuja. Melkein aina joudun nostamaan ompelukoneen pöydälle ja lyhentämään lahkeita, jolloin farkkujen malli kärsii. Onneksi nämä farkut sopivat täydellisesti pituuden suhteen. Pitemmille nämä ovat siis hiukan lyhemmät farkut kuin minulle.

Iloisena hehkutan myös näiden farkkujen mukavuudesta, eli ei näitä edes tunne päällä, sillä niin miellyttävät ne ovat. En ole ollut mitenkään farkkutyyppi, juuri sen takia, että muistona on nuoruusvuosien farkut, joita lattialla maaten kiskottiin päälle. Päivä kitkutettiin koulussa, maha kipeänä, sillä nehän olivat kuin korsetit vallan ja mikä ihanuus oli vetää ne koulupäivän jälkeen pois.

Onneksi vuosien myötä tuli joustoa farkkuihin, mutta oikeaa mallia on ollut hankala löytää, sellaista omalle vartalolle sopivaa, jossa mittasuhteet toimivat, muutenkin kuin pituuden suhteen. Very Nice mallistosta löytyy kurvikkaille omia toimivia malleja ja myös reisistä löysiä ja suoria malleja ja sieltä minä nämä Alice-farkut poimin. Istuvat todella hienosti meikäläiselle myös pepusta ja usein juuri se peppu korostuu farkuissa.

Very Nice haluaa huolehtia siitä, että jokaisen vartalolle löytyy sopivat ja * mukavat farkut. Ei ole vääränlaisia vartaloita, on vain huonosti istuvia farkkuja. Tämä on juuri oikea ajattelutapa ja näin me kaikenlaiset ja kokoiset naiset löydämme istuvat farkut, joissa naiselliset ja muodokkaat kurvit otetaan huomioon ja joiden pitäminen on huoletonta ja luonnollista.

Vastuullisuus on myös tärkeää, joten Very Nice farkut valmistetaan vain 300 kilometrin päässä Helsingistä, Viron Valgassa ja ne tehdään tilausten mukaan, joten kangasjätettä ei tule turhaan. Farkut suunnitellaan Suomessa, Viitasaarella ja vuodessa valmistetaan 250 000 farkkuparia. Tuotteet ovat laadukasta käsityötä ja tietysti laadukkaasta kankaasta. Farkkujen suunnittelusta ja kaavoituksesta on vuosikymmenien kokemus, joten farkut ovat istuvuudeltaan täydellisiä ja niin mukavia käyttää.

Valkoiset Alice-farkut ovat kauniit ja sopivat tähän tilkuista ompelemaani toppiin hienosti. Topissa on pitsisen mekon jämäkankaat puhvihihana, sekä rimpsunauhana topin helmassa ja vartalon osana toimii jämäpala trikookankaasta. Rakastan sitä, että jämillekin löytyy käyttöä, eikä hukkapaloja tarvitse heittää roskiin. Pitääkin vielä enemmän aina miettiä näitä hukkapaloja, ennen kangaskaupoille ryntäämistä, kun se idea iskee. Kuulostaako tutulle?

Näistä valkoisista farkuista tulee kyllä meikäläiselle luottovaate, jotka voi pukea päälle neuleen kanssa tai virallisemmin kauluspaidan ja jakun pariksi. Rouheutta farkkumimmin pukeutumiseen tuo musta nahkarotsi ja mukavat farkut ja toppi sopivat hyvin vaikka kesäiltaan terassille.

Harva omistaa täydellistä peppua, mutta oikeanlaisissa farkuissa omankin pepun voi näyttää, eikä sitä tarvitse piilotella pitkän paidan alle.

* Mukavat farkut vaikka kiipeilemiseen, noh, minä jätin kyllä nyt kiipeämisen väliin, vaikka näissä farkuissa sekin olisi mahdollista.

Oletko sinä farkkumimmi, joka ei ole löytänyt vielä istuvia ja miellyttävän mukavia farkkuja? Lämmin suositus täältä Very Nice farkuille. Kannattaa katsoa mittataulukosta omien mittojen mukainen koko, sillä ainakin minulla se toimi täydellisesti. Verkkosivuilla on hyvät ohjeet, joiden kautta kannattaa edetä. Sunnuntaina tilasin farkut ja tiistaina ne oli minulla jo jalassa.

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *