Lifestyle

FARKKUMIMMINÄ KAUPUNGILLA

Kaupallinen yhteistyö Verynice.fi

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit on merkitty* merkillä

Lauantaina seikkailin farkkumimminä kaupungilla mieheni kanssa, sillä olimme matkalla juhlistamaan tyttären uutta kotia. Siitä onkin aikaa, kun olemme uskaltautuneet keskustaan, joten otettiin kaikki tästä iltapäivästä irti. Kävelimme hiukan pitemmän reitin kautta ja nappasimme asukuvat uusista Very Nice Pirre *strassifarkuista ja ompelemastani uudesta topista.

Toppi sai inspiraationsa farkkujen strasseista ja niin se idea sitten lähti ja nopeasti tuli vielä valmiiksikin. Jos kerta farkuissakin on blingiä, niin pitäähän topinkin olla juhlavammasta kankaasta tehty.

Toppi on ommeltu tyttären ylioppilasmekon jämäpaloista ja tämä toppi on todella suora laatikkomalli, jossa kaunis pitsireunus saa loistaa helmassa. Pääntie ja kädentiet on vain leikattu, sillä verkkopitsi ei purkaannu. Alle ompelin trikoosta alustopin. Toimii kyllä farkkujen parina ja tämä on minusta tyylikäs ja ajaton vaikka juhla-asuna. Ihanaa jälleen vähentää kangastilkkuja käyttöön.

Näissa farkuissa on stretchiä mukavasti ja ne istuivat kyllä tosi hyvin minulle, vaikka pelkäsin farkkujen olevan liian pitkät. Tämä näissä Very Nicen farkuissa on yllättänyt minut positiivisesti, että ne voi heti vetäistä jalkaan, eikä tarvitse miettiä lyhentämistä. Tässä Very Nice Pirre farkuissa kun on aavistuksen levenevät lahkeet nilkoista, joten malli kärsisi, jos lahkeita pitäisi muutama sentti lyhentää. Oma kokoni on 26 ja lahkeet se pienin 28, joten farkut ovat sopivat omaan pituuteeni nähden hyvin, sillä olen 157 cm pitkä. Lahkeen pituuden voi siis itse valita.

*Strassifarkut ovat saaneet strassinsa tuohon taskujen yläpuolelle, mutta kuvassa ne eivät kovinkaan erotu, auringossa ne kyllä kimaltelevat. Minä kun olen bling-tyyppi muutenkin, niin iskin silmäni heti näihin.

Jos miettii naisten vaatekaapin sisältöä, niin jokaisen naisen kaapista arvatenkin löytyy ainakin yhdet farkut. Usein ne ovat sellaiset lempparifarkut, jotka kulutetaan puhki. Jos hyvän mallin löytää, niin varmasti sellaiset ostaa toistekin.

Minulla on ollut kausia, etten käyttänyt farkkuja lainkaan, mutta olihan minulla sellaiset kaapissa. Niitä ei tullut käytettyä, koska ne eivät tuntuneet mukaville ja se onkin hyvä syy unohtaa ne kaappiin. Stretch tuo farkkuhin mukavuuden ja istuvuuden, siksi suosin sellaisia farkkuja, joissa sitä on.

Mukavissa farkuissa viihtyy ja näin kesällä farkkujen kanssa sopii parhaiten juuri erilaiset topit, kun sääkin sitä suosii. Farkkujen kaveriksi voi pukea silkkipaidan ja kun on hiukan kimallusta farkuissakin, niin asusta tulee tyylikäs, mihin tilaisuuteen vaan.

Arkipäivinä valkoinen kauluspaita ja farkut ovat loistovalinta konttorille ja illan rentoon menoon vuorostaan päälle puetaan t-paita. Näin yksien farkkujen kanssa voi yhdistelemällä saada monta erilaista asua erilaisiin menoihin. Kenkiä ja muita asusteita vaihtelemalla saa aina ekstraa asuun ja varsinkin korkkareilla kannattaa säväyttää, jos mielii asusta juhlavampaa tai muuten vain naisellisempaa ja ryhdikästä.

Farkkumimminä kaupungilla ja viimeisenä kuva pepusta ja vain siksi, että nämä Very Nice Pirre *strassifarkut istuvat hyvin, myös pepusta. Nyt on Very Nicellä alennuksessa monet farkut ja toimitus on todella nopeaa.

Mikäli sinua kiinnostaa mitkä toiset farkut hankin, niin siitä löytyy postaus täältä.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *