Kosmetiikka

VICHYN UUTUUDET AIKUISELLE IHOLLE

Tuotteet saatu

Sain testattavaksi Vichyn uutuudet aikuiselle iholle tässä alkukesästä. Kun iho temppuilee ja aiheuttaa stressiä ja huolta, niin silloin tämä Vichyn Mineral 89 Probiotic Fractions seerumi tuli kuin tilauksesta. Kaikki stressihän näkyy iholla ja vaikka auringosta nautinkin, niin sekin tuppaa saamaan ihoni hiukan pois tasapainosta.

Nimittäin olen huomannut, että osa aurinkovoiteista saattavat aiheuttaa näppyjä ja pakkohan niitä on kuitenkin käyttää. Couperoottinen ja rosaceaan taipuvainen ihoni tuntuu järkyttyvän välillä hyvinkin pienestä, joten uusien voiteiden käyttöä pitää tarkasti harkita.

Vichyn Mineral 89 probiotic fractions seerumi on suunnattu juuri stressaantuneelle iholle. Seerumi vahvistaa ihoa ja se on todettu tehokkaaksi taistelussa huoliryppyjen ja kimmoisuuden menetystä vastaan.

Seerumia suositellaan käytettäväksi aamuin illoin ja kuten huomaa, pullosta on enää puolet jäljellä, joten käytössä on ollut. Riittoisaa seerumia ei tarvitse kuin tipan ja se levittyy iholle hyvin ja on kevyt koostumukseltaan. Tuotteen päälle on hyvä laittaa kosteusvoidetta. Seerumi on tuoksuton.

Itsellä tämä tuote on toiminut hyvin, sillä iho rauhoittuu aina, kun tätä levitän kasvoille. Omiin huoliryppyihin tämä ei ole riittävän tehokas, mutta pienemmät huolirypyt varmasti pehmenee käytettäessä.

Vichyn uutuudet aikuiselle iholle – tuotteista löytyy myös näppylöiden nujertamiseen käytettävä Normaderm S.O.S. anti-spot ihonhoitotuote. Tämä herkällekin iholle sopiva voide on tarkoitettu paikallisesti näppyjen päälle ja itse olen tätä käyttänyt aina silloin, kun iholle ilmestyy rosacealle tyypillisiä näppyjä. Isommista finneistä en kärsi, mutta nuo pienet näpyt kyllä häviävät yön aikana, joten kyllä se ihoa rauhoittaa.

Normaderm S.O.S tuotetta suositellaan käytettävän juuri yöllä ja enintään kolmesti päivässä.

Vichyn Neovadiol on silmien ja huulien ympäryksille tarkoitettu voide, ikääntymisen aiheuttamia merkkejä vastaan vaihdevuosien aikana. Kiinteyttää ja siloittaa ihoa ja mukana on Vichyn Thermal Spa -lähdevettä.

Herkälle iholle kehitelty tuote on ihana juuri tuon metallisen hierontapään ansiosta. Sillä kun pyörittelee silmienympärysihoa, niin ilme kummasti virkistyy. Tykkäsin myös siitä, että tuotetta voi laittaa juuri huulien ympäryksille, jotka välillä tahtovat unohtua.

Vichyn uutuudet aikuiselle iholle löytyvät mm. apteekeista ja suhteellisen edulliseen hintaan.

Oletko sinä kokeillut Vichyn uutuuksia ?

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *