Lifestyle

KAUNIITA KIERRÄTYSKORUJA MUOVIPULLOISTA

Kaupallinen yhteistyö Upcycle with Jing

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty * merkillä

Kauniita kierrätyskoruja muovipulloista. Miten ihana idea ja ne oikeasti ovat upeita koruja, joita kehtaa esitellä!

Nimittäin sain yhteistyön, missä yhdistyvät luonto, luonnonsuojelu, kestävä kehitys turvallisen ekosysteemin puolesta ja kauneus. Tätä kaikkea kuvastaa Upcycle with Jing -yrityksen mallisto.

Mikäli olet seurannut minua, niin tiedät, että olen aina ollut innostunut kierrätyksestä ja usein tehnyt siihen liittyviä diy-postauksia. Kaikki eivät aina ole olleet niin onnistuneita, mutta pilke silmäkulmassa olen niitä tehnyt ja yrittänyt tehdä oman pienen osani kierrättämisessä.

Ilahduin, kun sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa, joka on huolissaan maapallomme tilasta ja on keksinyt uusia vaihtoehtoja sekä materiaaleja, jotka säästävät luontoa.

Jing Wang valmistaa käsin kierrätyskoruja muovipulloista, keräten PET-muovipulloja, pesten ja steriloiden ne ja näitä hän käyttää materiaaleina koruissaan.

Henkeäsalpaavan kauniissa koruissa on 14 K kullalla tai 925-hopealla päällystettyjä metalliosia. Ne eivät sisällä allergisoivia metalleja, esim. lyijyä, nikkeliä tai kadiumia. Innoituksen Jing saa luonnosta ja samalla korutaiteilija haluaa luoda kauneutta korujenkäyttäjille. Jing Wang valmistaa korut Suomessa ja niillä on Avainlippu-merkintä.

Jing on opiskellut Kiinassa teollista muotoilua ja hän innostui asioista, jotka säästävät luontoa. Suomeen yhdeksän vuotta sitten muutettuaan, hän suoritti Aalto-yliopistossa maisterintutkinnon, johon liittyi käytetyn muovin kierrätystä. ” Suomi on tunnettu siitä, kuinka toisen jätteeksi tarkoitetusta asiasta voi syntyä todellinen aarre.” Jing kehuu. ” Tästä esimerkkinä mallistoni Upcycle with Jing.”

Kun ensimmäisen kerran kurkkasin Upcycle with Jing – malliston koruja, minut hurmasi koruissa niiden herkkyys ja henkäyksen keveys, lähes taianomainen kauneus. Mielikuvitus lähti laukalle ja ihastelin niiden keijukaismaisuutta, joten melkein näin silmissäni kukkaiskeijun kauniissa mekossaan, kirmaamassa kukkaniityllä jaloissaan valkoiset helmet.

Jasmiinit ja liljat ovat inspiroineet selvästi korusuunnittelijaa ja oma valita oli selvä, kun näin juuri nuo valkoiset lilja korvakorut, * White lily douple drop earrings. Ne ovat vielä ihanammat luonnossa ja kevyet, jottei niitä edes huomaa. Parasta tässä on vielä se, että nämä todellakin ovat allergiaystävälliset, eikä minun tarvitse huolehtia, että korviani alkaa kutista tai kuumottaa.

Näitä kauniita kierrätyskoruja muovipulloista voi hyvin antaa lahjaksi vaikka syntymäpäiväsankarille, rippilapselle ja morsian voisi hyvin viettää juhlapäivää juuri tämän * White lily douple drop earrings – tyyppisissä koruissa.

Mallistosta löytyy korvakorujen lisäksi kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia, rintaneuloja, hiuksiin laitettavia kampoja ja löytyy jopa mahdollisuus sommitella itse korut DIY-paketista.

Mutta eivät nämä korut vaadi pukeutumaan juhlaviin asuihin, sillä näiden kanssa hyvin sopii myös arkisemmat asut, mekot ja vaikka kauluspaita ja farkut, höysteenä nahkarotsi särmää ja rouheutta antamaan.

Nyt minulla on iloinen uutinen sinulle, joka kiinnostuit koruista.

Saat koodilla MINNAMAKINEN 5 e alennusta korutilauksesta kahden viikon ajan eli 21.8.21 saakka.

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *