Uncategorized

HOTELLIMATKA TALLINNAAN

Pr-matka yhteistyössä Tallinksuomi ja Tallinkhotels

HOTELLIMATKA TALLINNAAN TURVALLISESTI

Hotellimatka Tallinnaan ja voi kuinka sitä oli odotettu. Vihdoinkin pääsi reissuun ja turvallisesti. Nimittäin ennen matkaa tuli olla rokotuspassi tulostettuna ja mukana. Siinä näkyy, että kaksi rokotetta on otettu ja passista löytyy päivämäärä viimeisestä rokotteesta. Passi löytyy omakanta.fi sivulta ja sen voi sieltä tulostaa. Tässä vielä lisäinfoa tuosta passista ja miten toimia, mikäli sinulla ei ole kuin yksi rokote vasta otettuna yms.

Meiltä ei kyselty todistusta Tallinnaan mentäessä, mutta Helsingin päässä se tuli näyttää. Hiukan pitemmän ajan saa siis varata laivasta poistumiseen ja tuon todistuksen esittämiseen, mutta ei siihen kuitenkaan nyt mennyt kuin ehkä 10 minuuttia enemmän. Toki laivassa ei ollut kovinkaan paljoa matkustajia.

Tallinnassa hoidetaan nämä rokotuskyselyt mm. ravintoloissa, tilasimme drinkit ja ilman sitä emme olisi niitä saaneet, museoissa, kylpylöissä ja muissa vapaa-ajanviettopaikoissa, joten sitä kannattaa kuljettaa mukana. Toivottavasti meilläkin jotain edistystä tapahtuisi tämän asian suhteen

TALLINK CITY HOTEL

Hotellimatka Tallinnaan suuntautui tutustumaan Tallink City Hotelliin, joka on kokenut täyden muodonmuutoksen. Olin yllättynyt, miten erilaiselta hotelli näytti jo heti aulaan tultaessa. En olisi sitä heti tunnistanut samaksi hotelliksi, jossa olen muutamia kertoja majoittunut. Aikoinaan se oli 1974 rakennettu palvelutaloksi neuvostotyyliin ja hotelliksi se muuttui 2004. Nyt oli aika uudistua jälleen ja asiakkaiden menettämistä ei tarvinnut pelätä, sillä niitähän ei ollut, kiitos koronan.

Rauhallisuus tulee ensin mieleen ja harmonia. Miten tyylikkäästi harmaan eri sävyt tummasta todella vaaleaan, keltainen ja musta sointuvat yhteen.

Voikukat ja niiden hahtuvat ovat pääosissa ja niitä löytyy katosta, seiniltä ja lattialta kuvattuna ja painettuna eri tyyleillä. Ideana on ollut käyttää voikukkia juuri siksi, että kevään tullessa aina ilahdumme kasvien heräämiseen talvihorroksesta ja voikukat ensimmäisinä ovat tästä hyvä esimerkki. Keväällä luonto syntyy uudelleen ja tuo iloa ja uskoa huomiseen. Näinä aikoina hyvä muistutus, sillä aina se kevät sieltä kuitenkin tulee.

Tallink city hotellissa ei jääty pyörittelemään peukaloita, kun korona puolitoista vuotta sitten iski vyöryllä. He tarttuivat toimeen ja päättivät tehdä massiivisen muutoksen ja uudistaa koko hotellin 324 huonetta, aula, ravintola, kokouskeskus sekä muut yleisöalueet. Hintaa tälle uudistukselle tuli 10 miljoonaa euroa.

Joitakin ideoita oli pyöritelty vain 6 viikkoa ja erilaisia kivoja uudistuksia oli tehty, kuten mm. aulassa on mahdollista ostaa vaikka viinipullo automaatista ja sieltä löytyy myös Tallinkin verkkokaupan oma show-room, josta voi tilata ostoksia seuraavaksi päiväksi.

Kokoustiloista ja yökerhosta on luovuttu ja tilalle on tullut Wellnes-area, jossa voi käydä erilaisissa saunoissa. kauneushoitola, jota testasinkin jalkahoidon tarpeessa kun olin ja hierontaa. Alue on k18 ja se sisältyy De-lux-huoneisiin ja sviitteihin, mutta ennakkovaraus on tehtävä.

Hotellimatka Tallinnaan ja ei voisi olla paremmat maisemat ikkunasta. Kattojen yllä eli sviittien ikkunasta nämä näkymät.

Sviiteissä on mahdollisuus valita myös sauna tai ilman saunaa.

Sauna näkyykin taustalla ja vielä voi kylpeä suloisessa tassuammeessa.

Hotellimatka Tallinnaan on aina mukava tehdä. Nyt saimme saimme yöpyä tilavissa perhehuoneissa, jossa on riittävästi tilaa myös pienelle perheelle. Pieni sohva muuntautuu helposti lapsen vuoteeksi ja siinä voi hyvin nukkua kaksi pientä lasta.

Hotellisänky on muhkea ja siinä oli ihanaa nukkua.

Piipahdin minäkin aamulla vaahtokylvyssä, kun kerran amme oli tarjolla.

Mikäli porrastreenit jäävät matkan takia väliin, niin ei hätää, ne voi suorittaa hotellin rappusilla, joita on 10 krs. Lisäksi matkan varrella löytyy seinälle laitetut venyttelyohjeet tikku-ukkojen tyyliin.

Lasten sviiteissä lapset saavat määrätä tahdin. Sviitissä on oma huone vanhemmille ja lasten valtakunnassa tekemistä riittää, sillä sieltä löytyy pelit ja lelut. Sängystä saa vuoteen kahdelle lapselle.

Rentoutumisaluella on hyvä tunnelma.

Grill house tarjoaa hyvää ruokaa ja valitsemani pippuripihvi perunamuussilla maistui. Täältä löytyy grilliruokaa myös kalan ja merenelävien ystäville.

Jälkiruokana silmiä hivelevää taidetta. Tämä oli naapurin, itse söin mehevän brownien mansikkakastikkeella.

Tallinnaa on ollutkin jo ikävä ja oli hienoa päästä jälleen pitkän tauon jälkeen pikapiipahdukselle näin upeaan hotelliin, johon varmasti tulen vielä vierailemaan uudestaan ja otan miehenkin mukaan.

Kiitos jälleen upeasti järjestetystä matkasta Marika, Armi ja Martina.

Instagramissa @kristallikimara kohokohdissa Tallinna, löytyy lisää videoita matkasta. Tervetuloa katsomaan ja seuraajaksikin saa liittyä:)

6 Comments

 • 1NALLEPUH

  Kylläpäs on tyylikkään näköistä, tuolla täytyy ehdottomasti joskus majoittua ja testata itsekin tämä hotelli. Kaikki oli niin kutsuvan ja viihtyisän näköistä, että melkein voisi laukun jo pakata ja lähteä😁
  Ruokakin näytti tosi herkulliselta, varmasti maistuikin hyvälle.
  Mielenkiiintoista seurata kuinka pysyvä käytäntö tuosta koronapasssista jatkossa tulee, mutta pieni vaiva jos sen avulla pääsee reissuun.
  Ihania kuvia⚘

  • Minna

   Eikös vaan ollutkin:) Ihan oli toisenlainen tunnelma, kuin aikaisemmin. Uutuuttaan hohti ja tyylikkäitä yksityiskohtia löytyi siellä täällä. Lämpimät suosittelut <3
   Kieltämättä kiinnostaa, miten tämä passihomma toimii jatkossa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *