Kosmetiikka

SILMÄNYMPÄRYS KAIPAA HELLIMISTÄ

pr-tuotteet saatu

Varmaankin jokaisen aikuisen naisen silmänympärys kaipaa hellimistä ja hoitoa, sillä sehän on kasvoissa sitä herkintä ihoa. Sitä kun ei saisi venyttää, tai hangata tai muutoinkaan rääkätä, jottei se vaurioituisi ja pukkaisi kiitokseksi tästä huolimattomuudesta ryppyjä.

No, toki jokainen hieroo silmiään joskus ja välillä sitä ripsiväriä, joka ei pysy kunnolla ripsissä, vaan takertuu poistamisen vaiheessa silmien alle, ei saa millään ilveellä pois, ilman hankaamista. Mutta ehkä sitä kannattaa kuitenkin miettiä, miten sen ripsarin saisi liuotettua ripsistä ja iholta pois armollisemmin.

Koska silmät joutuvat erilaiselle koetukselle päivän ja yön aikana, siitä seuraa ongelmia jotka näkyvät:

AAMULLA:

-mikroverenkierto on heikentynyt

-tummuutta silmien alla

-silmäpussit

-turvotusta silmänympärysiholla


ILLALLA:

-silmät tuntuvat raskaalta

-silmät ovat väsyneet

-kuivat silmät

Keskitytään seuraavat viikot siihen, että silmänympärys kaipaa hellimistä ja hoitoa ja tarjotaan sille sitä, mitä se kaipailee. Hyvin hoidettu silmänympärysiho saa näyttämään nuoremmalta ja katse näyttää virkeämmältä.

Sensai total eye treatment on silmänympäryksille tarkoitettu kaksivaiheinen hoitotuote. Se hellii ja hoitaa ja jopa avartaa katsetta.

Tämä elvyttävä hoitotuote on yhdistelmä viilentävästä ja lämmittävästä hoitotuotteesta. Silmät ja silmänympärysiho hyötyvät tästä kuuman-kylmän vastakkaisuudesta ja kun siihen liitetään vielä oikea hierontatekniikka sekä sopiva väline, niin pikkuhiljaa rypyt madaltuvat ja iho pehmenee ja virkistyy.

Melty rich eye cream on helmiäishohtoinen voide, joka lämmittää, kosteuttaa ihoa ja kirkastaa katsetta. Tätä tuotetta levitetään silmänympäryksille aamuisin pieni määrä taputtelemalla.

Illalla voiteen lisäksi levitetään viilentävä Refreshing eye essence. Tässä putkilossa on aplikaattori, jonka ruostumaton metallinen pallolevitin samalla hieroo tuotetta iholle ja se tuntuu miellyttävän viileältä ja virkistävältä ja se kiinteyttää ohutta silmänympärysihoa. Voide on kirkasta ja hyvin juoksevaa.

Kumpikaan ei tahmaa tai sotke meikkiä, mutta kannattaa odotella pieni hetki aamulla, ennen meikkaamista. Ravitseva voide on kyllä ylellisen tuntuinen ja kaunis helmiäinen hiukan häivyttää silmien alle aamuisin ilmestynyttä tummuutta.

Kätevä aplikaattori annostelee sopivasti tuotetta, tuossa virkistävässä putkilossa ja metallipallolla saa ihanasti viilennystä silmienympärille sekä myös otsaan. Kuvalliset ohjeet hierontaan tulevat putkilon mukana.

Hintaa tällä paketilla on 230 e

Silmänympärys kaipaa hellimistä ja ripsiäkin voi erikseen hoitaa ja siihen on loistavasti minulla toiminut Sensai Lash Conditioner. Melkein kuin ripsaria illalla levittelisi ripsille, mutta tämä on kirkasta ainetta ja se hoitaa ihan ripsikarvan juuresta lähtien vahvistaen ripsiä. Minulla ainakin on kaartuneet ripset kauniimmin nykyisin, kun olen tätä käyttänyt ja se on todellakin hoitanut hauraita ripsiäni. Juuri kuukausi sitten taivastelin, kun ripseni alkoivat jostain syystä katkeilla ja olin vähän ymmälläni. Onneksi sain tämän hoitavan tuotteen ja nyt on tilanne aivan toinen.

Ripsiseerumi on kuin hoitava naamio ja se lujittaa ripsikarvan proteiinien välisiä sidoksia ja näin saat vahvemmat ja kaartuvammat ripset. Lämmin suositus ja hintakin on 57 e, joten ihan kohtuullinen. Käy myös herkille silmille.

Toinen silmänympäryksen hellimiseen sopiva tuote on tämä uutuus Clarinsilta Double serum Eye, jossa on 96 luonnosta saatavaa raaka-ainetta ja 13 kasviuutetta. Jos etsit kokonaisvaltaista, tehokasta tuotetta avuksi häivyttämään ikääntymisen merkkejä, tämä saattaisi olla SE tuote.

Double Serum Eye kaksoiskoostumus on Hydrolipidic system ja se on suunniteltu juuri silmienympärysiholle. Siinä on kaksi seerumia yhdessä pakkauksessa. Yksi kolmasosa emulsiota ja kaksi virkistävää geeliä. Geeli silottaa ja emulsio pehmentää. Purkissa on kaksi eri säiliötä, kaksoiskammioteknologia, jonka avulla tuotteet yhdistyvät samalla, kun painat pumppupulloa, joten saat aina yksilöllisen annostelun.

Käytetään aamuin illoin. Painele kevyesti alaluomelta silmäkulmasta silmän nurkkaa kohden ja yläpuolelta silmänurkasta ohimoa kohden, painaen kolmesti pumppaavalla liikkeellä kulmien välissä. Tuote on ihana ja tuoksu hurmaava.

Hinta 69 e

Vaikka nyt onkin kyse vain silmistä, en malta olla lisäämättä tähän myös tuota Clarinsin kasvojen iholle tarkoitettua Double seerumia. Neljällä sadalla kauneuspalkinnolla palkittu seerumi myydään joka 5. sekunti ja tämä on jo kahdeksas sukupolven versio. Tämä on kyllä loistava tuote ja aina harmittaa, kun se loppuu.

Loppuun vielä vinkki hyvästä ja toimivasta, sekä ripset kauniisti kaartavasta Clarinsin Supra Lift & Curl mascarasta. Mielettömän kauniit, pitkät ja erotellut ripset tällä tuotteella saa loihdittua ja kestävyyttä riittää, sillä tuote on vedenkestävä. Chian siemenet ja pellavan siemenistä saatava sokeri auttaa ripsiä taipuisiksi ja kohottaa niitä. Ripset näyttävät päivä päivältä pitemmiltä ja tuuheammilta ja se on kyllä totta. Hinta 32 e.

4 Comments

 • Kristiina

  Sensain silmänympäryspaketti vaikuttaa kyllä ihanalta!
  Lash Conditioneria voisi kokeilla, koska en ole ennen käyttänyt ripsiin mitään hoitavaa tuotetta.
  Clarinsin double seerum houkuttelee hintansa puolesta ja jos tuoksukin on hyvä, niin voisi hyvinkin mennä kokeiluun 😊

  • Minna

   Se on ja innokkaasti täällä ollut käytössä. Ripsien hoitotuote on kyllä minulla tehnyt tehtävänsä, sillä jokin vitamiinipuutos kai iski, kun olivat ihan surkeassa kunnossa.
   Clarinsilla on hyvä hinta-laatusuhde ja olen tykännyt tuosta kasvoille tarkoitetusta seerumista, joten kyllä tämä silmille tehty on ihan yhtä laadukas:)

 • 1NALLEPUH

  Clarinsin kasvoseerumia olen käyttänyt ja kovasti siitä tykkään. Tuota silmänympärys seerumia voisi kyllä kokeilla ja jos tuoksu on sama kuin kasvoseerumissa niin, kyllä käy. Clarinsilla on minusta hyvä hinta laatu suhde ja sait minut kiinnostuman tuosta ripsiväristäkin, täytyy kokeilla. Sensain tuotteiden ulkoasu on hienostuneen tyylikäs ja tuotteet varmasti hyviä, ehkä joskus raaskin ostaa ja kokeilla⚘

  • Minna

   Clarinsin tuoksumaailma on kyllä ihana! Hinta ja laatukin paikallaan:) Kyllä Sensain tuotteita on joskus mahdollista saada hiukan edullisemmin esim. hullut päivät ja sokoksen 3+1.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *