Matkustaminen

VILLIÄ MENOA CLARIONISSA

Huone saatu

Villiä menoa Clarionissa Tiia Koivusalon kanssa, eli pieni irtiotto hulppeissa puitteissa kotikaupungissa. Olin tuota hotellia miettinyt jo aikaa sitten, että pitäisi testata yöpymistä siellä, sekä tietysti uiskennella kattojen yllä olevassa uima-altaassa ja nauttia maisemista. Kotimaanmatkailua jälleen kerran.

Kun tilaisuus tuli tähän irtiottoon Tiian kanssa, niin innolla lähdimme sitä kehittelemään. Siellä kun oli tämä Wild Wild room, jossa me saimme yöpyä ja se oli sisustettu ja somistettu hiukan retrotyyliin, yhdistelmää 80-90 luvulta. Iso mankka, kääk, muistaako joku vielä noita jättimankkoja, joita ihmiset kuljettivat mukanaan? Soitimme Tiian tuomia kasetteja niissä ja virittäydyimme tunnelmaan.

No me jotenkin Tiian kanssa jämähdettiin 80-luvulle ja pyörittiin siinä maailmassa vaatteiden ja meikkien sekä hiusten laittamisen suhteen. Huvittaa, sillä 80-luvulla oli tiukat kiharat muotia ja isot hihat, tai oikeastaan olkapäät mekoissa, joten omilla vaatteillahan minä sinne päädyin ja tukkakin sopivasti kiharalla. Olen siis pahasti vieläkin sillä 80-luvulla. Tiialla oli anopin hieno jakku ja kengät, jotka menee hyvin kyllä vielä tänäkin päivänä. Ei siis kummoisesti muoti ole muuttunut, joten hyvin sopeudumme joukkoon.

Ainoastaan tämä huone oli näin somistettu, muut huoneet ovat toki normaalisti sisustettu. Huikeita värejä, joten kyllä sitä sellaista värienergiaa sai ja kyllä me Tiian kanssa annettiin kaikkemme tuolle 80-luvulle ja sen muistelulle. Voi nuoruutta!

Clarionin aulatila on kyllä huikean kaunis ja moderni. Tuli on aina niin ihana elementti ja antaa lämpöä juuri tällaiseen tilaan.

Kävimme Clarionin ravintolassa syömässä ja söimme mitä herkullisimman hampurilaisaterian pitkään aikaan. Siinä oli mausteena käytetty ilmeisesti sitruunaa tai jotakin yrttiä, sillä se maistui niin raikkaalle ja silti tuliselle, joten mausteet oli kohdallaan.

Meillä oli hauskaa ja nauraa rätkätimme, mutta myös istuimme juttelemassa ja pohtimassa syntyjä syviä. Sellainen ystävien reissu, jossa kerrankin oli aikaa, eikä kiire mihinkään.

Aamulla ennen aamiaista piipahdimme vielä polskimassa upealla altaalla. Vesi oli lämmitetty, mutta ilma oli muuten hiukan liian viileä. Altaassa oli ihanaa hetken nauttia lämpimästä vedestä. Olisi varmastikin pitänyt kokea se pimeällä uiminen ja kaikki ne kaupungin valot, mutta tällä kertaa ihan kaikkea ei ennätetty tehdä.

Villiä menoa Clarionissa oli kiva kokemus ja hotelli on kyllä niin hieno. Kannattaa pistäytyä vaikka drinkeillä tuolla yläkerrassa tai sitten nautiskella illallinen tyylillä.

Kannattaa lukea myös Tiian versio tästä irtiotosta.

4 Comments

  • Tiia

    Meillä oli kyllä mielettömän mukavaa ja tuo huone oli upea viimeistä piirtoa myöten. Löytyi jopa kylpysuolat ja kumihylje. <3 Ai että ja altaaseen on päästävä pulikoimaan. Ravintolan hampurilainen muuten peittosi kaikki kesällä testaamani ja testasin monta.

    Kiitos upeasta seurasta Minna ja mukavaa loppuviikkoa. <3

  • 1nallepuh

    Kyllä kuvista näkee, että teillä on ollut hauska reissu. Ihanat kuvat! Uiminen oli varmasti kokemus valoisallakin, tuota täytyy päästä testaamaan. Hauska idea tuo huone, siinä pääsee kyllä tunnelmaan.
    Ihanaa viikonloppua⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *