Käsityöt

CHOCO KISS NEULE

Choko kiss neule sai ideansa tästä tumman suklaan sävyisestä langasta, jota tilasin syksyn lopupuolella. Mietin noita nyppyjä neuloessa, että muistuttavat kaakaopapuja, mutta nimi muokkautui siitä hiukan erilaiseksi ja Choco kiss eli suklaasuukko kuulostaa paremmalla, kuin …öö kaakaopavut 🙂

Lanka on Hobbii lankakaupasta tilattu ja nimi on Happy Sheep 100 % babywool. Kerässä on 50 g/165 metriä lankaa, minulla oli niitä 6 kappaletta, joten hiukan meni tiukille, että sain hihat sopiviksi. Myönnän, että niitä hiukan kosteana venyttelin, jotta sain hihat sopiviksi.

Neuleesta tuli ihana ja tuntuu myös hyvältä päällä. Yllättävän kivasti myös näinkin tumma ruskea sopii minulle, vaikka mietin, että vetääkö se kasvot ihan valkoiseksi. Choco kiss neule on suhteellisen vartalonmukainen ja sen tekee hauskasti nuo eri osiot, jossa on nyppyjä ja sitten reikäpitsiä. Mallista tuli minusta vartaloa imarteleva, vaikka näin harvemmin neulepaidan kanssa käy. Pelkäsin, että siitä tulee liian piukka, mutta on siinä kuitenkin muutamia senttejä liikkumavaraa, joten hyvin onnistui.

Harvemmin tulee tätä puolihametta käytettyä, mutta tämä Choco kiss neule on sen kaveriksi hyvä pari. Ostin hameen pari vuotta sitten matkalla Pariisista, H&M liikkeestä, kun en saanut silmiäni siitä irti. Vaan eipä sitä monesti ole tullut ulkoilutettua, vaikka tykkäänkin siitä ja sen värimaailmasta kovasti. Ehkäpä jatkossa sitten tällekin hameelle tulee käyttöä, kun nyt on sille sopiva neulekin.

Suunnittelin neuleen sellaiseksi, että sitä voi pitää vaikka mekon päällä. Kokoja on aina 1-9 saakka ja mitat ovat rinnanympärysleveydessä 80 (90,100,110,120,130,140,150,160) cm. Pituuttahan voi itse tietysti säädellä, kunhan huomioi sitten, että lankaa menee tietysti enemmän.

Mikäli haluat saada inspiroivia ja helppoja ideoita toteutettavaksi neuloen, askarrellen ja ommellen, niin tule seuraamaan instagarmissa @kristallikimaran joulukalenteria. Sieltä löytyy ideoita laidasta laitaan reels-videoilla. Löytyvät myös kohokohdista.

Mikäli instagram ei sinua kiinnosta, niin viime vuoden joulukalenteriin, joka pursuaa lahjaideoita ja vinkkejä täällä blogissa, pääset tästä.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *