Käsityöt

BOBBLE BEANIE

Bobble beanie on uusin neulomani pipo eli ihanan pehmoista Knitting for Olive lankaa, douple soft merinoa. Juuri ja juuri riitti pipoon ja lapasiin tällä määrällä, mutta pelkkään pipoon riittää kyllä. Tämä on yhden koon pipo, mutta sitä voi halutessaan muokata ja vaikka pidentää hiukan neulomalla enemmän tuota reunaa. Reuna on kaksinkertaisena, sillä minulla usein korvat tuntuu jäätyvän ja tämä on muistona nuoruuden ajoista, kun ei ne pipot olleet niin lämpimiä, mitä pidettiin ja jos pidettiin. Taisi siinä korvalehdet muutaman kerran paleltua ja nyt siitä maksellaan. Kuulostaako tutulle?

Olen siis nähtävästi edelleen jumissa pampuloissa ja niitä ahkerasti neulon neuleisiin ja nyt sitten lykkäsin niitä pipoonkin. Mutta ihan mukavallehan se siinäkin näyttää ja on tavallaan mielenkiintoisen näköinen tuollainen kohollaan oleva kuviointi. Pampulat sopi hyvin tähän lankaan, joten itse asiassa tämä taisi olla keltaisen neuleen jälkeen toinen pampuloita sisältävä neuletyö.

Lankaa pitää vielä kehua, että on ihanan pehmoista ja eikä kutita yhtään. Langan nappasin taannoiselta Joensuun pressimatkalta ja vaikka se onkin suhteellisen hintava, niin kyllä se kannatti. Harmitti, etten älynnyt ostaa tuota vielä kaulahuiviinkin. Sävy on kyllä mielenkiintoinen ja vyötteessä se oli nimeltä powder eli puuteri, mutta hiukan on harmahtavaa puuteriksi. Taitaa silti aavistuksen kuva muuttaa sävyä.

Vielä ennättää neuloa pukinkonttiin tämä Bobble beanie-pipo tai vaikka itselle talveksi, sillä tämä on lämmin ja ei tunnu tuulikaan menevän läpi. Neuloin siis myös lapaset tällä samalla mallilla ja langalla, joten lapasiin on tulossa myös ohje tässä lähiaikoina.

Mikäli innostuit mallista, niin sen saa täältä Ravelrystä ja mikäli haluat tilata sen suoraan minulta, niin laita sähköpostiini mysteriousmx3@gmail.com viestiä, niin lähetän sen sinulle hintaan 2,70 e.

Vuosi sitten neuloin myös vaalean pipon ja lapaset ja sitä voit katsoa täältä.

Seuraathan jo instagramissa @kristallikimaraa, sillä siellä on joulukalenterissa kädentaitoihin ja jouluun liittyviä ideoita reels-videoina. Lahjaideota, joita on nopea toteuttaa ja myös jouluiseen somistukseen liittyvää, sekä tietysti näitä neulejuttuja. Tervetuloa seuraamaan:)

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *