Käsityöt

MYSTEERINEULE JA VALKOINEN SIFONKIHAME

Mysteerineule ja sifonkihame, siinäpä on ollut viime päivien puuhani. Ostin langat heti joulun jälkeen, kun ajattelin joululomalla neuloa näistä Lamana Merida langoista kaarrokeneuleen, ehkä tälle talvelle viimeisen. No, neule tuli neulottua ihan ajoissa, mutta kylläpä jälleen ohjeen kirjoittamisessa vierähti aikaa. Nyt se on valmis, eli tumma neuleeni esiintyy nyt nimellä Mysteerineule.

Nämä silkkivillalangat ovat kyllä ihanan tuntuisia päällä, joten olen niihin vallan ihastunut. Langoissa taisi olla pieni alennus, joten oli pakko tyytyä tähän tummaan sävymaailmaan. Nämä värisävyt ovat kyllä minun lempisävyjä, mutta tykkään kyllä aavistuksen kirkkaimmista ja pelotti hieman neuloa tätä, sillä ajattelin, että tästä tulee tylsä. Mutta nyt kun katson kuvia, ei se minusta tylsältä vaikuta lainkaan. Varsinkin tuo lämmin punainen ja kupari ovat hyvä yhdistelmä.

Langat kyllä meni tähän neuleeseen sentilleen, voisi sanoa. Eli kerässä on 200 m, joten niitä meni tähän paitaan 6 kerää ja kokoni on 1. Kikkailin vielä Be My Valnetine neuleesta jämälankoja tuohon ihan helman reunoille, sillä testailin, miltä se olisi näyttänyt, mutta vähän tuo oranssi häipyy tuon kuparin joukkoon.

Mysteerineule ja valkoinen sifonkihame oli mielestäni hyvä yhdistelmä ja riensinkin ostamaan sifonkia kangaskaupasta, juuri tätä neuletta varten. Myös alaosa vaikuttaa kokonaisuuteen, joten siksi tuo lumenvalkoinen on raikas tämän neuleen pariksi.

Neuleen alushame on batistia ja vyötärölle tein vyötärönauhan tuosta batistista ja sivussa on vetoketju. Oli hiukan taistelua tuon helman kanssa. Sain sen ensin kauniisti ommeltua päärmepaininjalalla, mutta lopputulos oli se, että se kiemurteli liikaa ja näytti vähän hölmölle. Purin sen varmasti kolmesti ja lopulta keksin käyttää pientä siksakkia tuohon helmaan ja kääntää sen vain kerran ja sehän toimi. Olisi heti pitänyt tajuta, mutta kantapään kautta se vain meni.

Vaikka ompelin tämän hameen Mysteeri neuleelle, niin tämä hame käy myös keväämmällä ja tietysti kesällä. Pitääkin keksiä joku toppi seuraavaksi neuleprojektiksi.

Blogini muuten täytti viikolla 9 vuotta! Niin se aika vaan menee, ettei perässä pysy! Laitoin instagramiin @kristallikimara tililleni muhkupipon arvontaan palkinnoksi synttäreiden kunniaksi. Tervetuloa osallistumaan liittymällä @kristallikimara tilin seuraajaksi. Voit tägätä myös kavereita, jolloin mahdollisuutesi tuplaantuvat, sillä jokainen tägäys on yksi arpa.

Niin oli hieno aamu tänään, vaikka tuli nukuttua liian vähän, kun piti kannustaa Leijonat voittoon. Hienosti taisteltiin ja olympiakultaa sieltä tuli, joten siitä sopii kyllä olla ylpeä.

Rattoisaa sunnuntaita!

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *