Käsityöt

MALVA TOPISSA

Malva topissa juhlistimme pientä staycationia viime viikonloppuna. Olimme mieheni kanssa hotelli Marsinkin vieraana ja pitkästä aikaa ihan ulkona syömässä ja iltaa viettämässä. Olin saanut syntymäpäiväksi lahjakortin staycationiin tyttäriltä ja nyt sen käyttäminen tuntui sopivalta. Synttärit oli jo tosin marraskuun lopussa, mutta tuo k on vaikuttanut vielä, joten nyt oli hyvä aika, kun jospa se alkaa hiipua tässä pikkuhiljaa.

Hotellin varasin ihan keskeltä kaupunkia, niin on helppoa kipaista vaikka ostoksilta viemään kassit hotelliin. No, eipä se nyt sitten toiminut, kun aika jotenkin vain meni ja en saanut kuin vain lankoja ostetuksi. Mutta sehän on aina hyvä idea.

Neuloin tämän Malva topin lähinnä keväisempiin tunnelmiin, mutta ajattelin, että olisi kiva kuvata se hotellissa. Mutta vähän oli heikkoa tuo valaistus ja ulkona ikkunasta näkyi vain sisäpihan betoniseinät. Mikähän siinä onkaan, että nykyisin nuo hotellin valaistukset ovat niin hämyiset, ettei tahdo mitään nähdä. Huone oli tyylikäs ja vessassa ihanat kultaiset hanat mustia laattoja vasten. Minäkin haluan kultaiset hanat!

Mutta Malva toppiin palatakseni, se on siis hieman enemmän liilaan menevä, kuten tuossa kännykkäkuvassa, joka on alussa. En saanut näitä kuvia valaistua kunnolla, joten hämyisissä merkeissä tässä nyt istuskellaan näissä kuvissa.

Toppi on istuva ja siinä ei ole paljoakaan liikkumavaraa. Vyötärö on tehty suljettuna neuleena ja miehusta ja selkäpuoli edestakaisin neuloen.

Kevyt toppi toimii vaikka neuleen kanssa, jota vähän tähän päälle suunnittelin tai sitten ihan jakun kanssa. Kesällä sitten ilman, kun on lämmin. Lanka on Katia Air Lux ja se on yhdistelmä merinoa ja viskoosia. Mielettömän riittoisaa lankaa muuten. Tähänkin meni vain puolitoista kerää ja yhdessä kerässä on 328 metriä lankaa. Taidan tosiaan neuloa vielä jossain vaiheessa sellaisen ohuen neuletakin/boleron tai jonkin sellaisen tähän päälle, kun lankaa kerta jäi. Vai olisiko joku huivi hyvä? Onko sinulla vinkata, mikä tähän kävisi?

Jos kiinnostuit enemmän, niin topin ohjeeseen pääsee täältä.

Tästä samaisesta langasta olen muuten neulonut aikaisemminkin ja siitä löytyy poistaus täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *