Neuleohjeet

AJATTOMAN TYYLIKKÄÄT NEULEPUSEROT

Yhteistyössä Juomavinkki ja Panda

Ajattoman tyylikkäät neulepuserot on nyt julkaistu. Tämä on ensimmäinen neulekirjani, joten olen hiukan vieläkin pää pyörällä. Vietimme ihanan iltapäivän Minerva kustannusyhtiön tilassa juhlistaen pienimotoisesti kirjani julkaisua muutaman huipputyypin kanssa. Paikalle tuli juuri ne henkilöt, jotka halusivat olla osallisena minun juhlapäivääni ja iloitsivat siitä minun kanssani. Tarjolla oli Campo Viejo kuohuviiniä, pandan lakuja ja suklaata. Lisäksi ostin kreikkalaiset wrapit suolaisennälkää tyydyttämään.

Mutta jos aloitan ihan alusta, sillä en ihan vielä tahdo tajuta mitä tässä on tullut tehtyä. Olenhan neulonut ja harrastanut käsitöitä ihan pikkutytöstä asti ja hehkuttanut käsityötä terapiamuotona täällä blogissakin vähän väliä. Ikinä en uskaltanut edes haaveilla neulekirjan tekemisestä, mutta kun sellainen mahdollisuus minulle tarjottiin, niin tietysti lähdin sille matkalle. Matkan päätepysäkillä minulla on nyt käsissäni kirjoittamani neulekirja, jossa on 15 upeaa neuletta ohjeineen.

Olen työstänyt tätä kirjaa vuoden ja siksi blogissakin on ollut välillä pitkiä taukoja. En tohtinut sanoa asiasta mitään, sillä halusin vaalia salaisuutta ja tietysti pelottikin, että miten kaikki tulee onnistumaan. Minä siis neuloin ja kirjoitin ja neuloin ja suunnittelin. Lisäksi tein päivätöitä normaalisti.

Yhteistyökumppaniksi sain Sagawoolin, joka innolla lähti värjäämään minulle toivomiani lankoja ja ihania värisävyjä posti minulle aina toi. Koskaan en osannut oikeasti kuvitella millaisia värisävyt langoissa olivat, kunnes avasin paketin. Toki näin kuvia niistä etukäteen, mutta aina sain positiivisesti yllättyä värimaailmasta, kun langat tulivat. Miten ihastuttavan pehmoisia lankoja sieltä löytyi, kuten silkkiä ja merinoa yhdistelmänä tai pelkkää pehmeää merinoa. Sellaisia , että niitä tekee vain mieli hypistellä.

Lokakuun lopulla kaikki oli valmista, neuleet sekä ohjeet ja sitten alkoi editointi. Kirja kulki edestakaisin ja virheitä korjailtiin ja kun se pääsi taittoon, niin sitä hiottiin ja nyt kun sen viimein sain käsiini, niin olen siitä hyvin ylpeä ja superonnellinen.

Oli mielenkiintoista nähdä miten kirja oikein edistyy ja millainen se sitten lopulta on, kun se tulee painosta. Kovaa työtä se on, ei se helpolla tule, mutta ihanaa ja palkitsevaa.

Ajattoman tyylikkäät neulepuserot kirjassa on 15 ylhäältä alas neulottua saumatonta neuletta ja muutama lyhythihainenkin sieltä löytyy. Osa on kirjoneuleita ja osassa on pitsiä, palmikoita tai pampuloita eli nyppyjä. Tarjolla on helpoista neulemalleista vaativampiin malleihin.

Mikäli kiinnostuit, niin Ajattoman tyylikkäät neulepuserot -kirja löytyy kirjakaupoista ja verkkokaupoista esim. Suomalainen, Akateeminen, Prisma ja Minerva ja tietysti myös Sagawool lankakaupasta.

Lämpimät kiitokset vielä perheelle, kun olitte tukena ja apuna sekä kannustitte minua upeasti tätä kirjaa tehdessäni. Kiitos Minervan porukoille Jorma, Merja ja Maria. Kiitokset kaikille, Tiia Koivusalo, Sopusointuja Maarit, @souliina, Lanka mutkalla Elina, Ja kaikkea muuta Minna, Ruokaturisti-Ruokaa rakastava matkablogi Nina, Tunnetila Nina, @TuulaHeliste ja Joko mennään Rosa. Teitte juhlapäivästäni mahtavan.

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *