Matkustaminen

SIRKUSTEEMA SILJAN LAIVOILLA

Pr-matka Silja Line Suomi

Maaliskuussa alkoi Sirkusteema Siljan laivoilla ja pääsimme tämän iloisen naisporukan kera seuraamaan ukrainalaisen Pirat Crew-sirkusryhmän ensi-iltashowta Silja Serenadelle. Kuvassa takaa vasemmalta Tuuli, Heli, Tallink Siljan Marika, Sari, Tiia ja Maarit.

Aloitimme ruokailemalla Habby Lobsterissa ja kun toiset nauttivat kalasta, minä sain onneksi tilata kanaa viereisestä Grill house-ravintolasta. Oma annokseni oli hyvä ja kovasti tuntui kehuja saavan kanssaseuralaisilta nämä kalaruuat.

Kävimme myös komentosillalla ihailemassa auringonlaskua sekä charmanttia kapteenia. Miten sattuikin kaunis ilta ja tuo auringonlasku merellä on aina yhtä upea.

MILLAINEN OLI SIRKUSTEEMA SILJAN LAIVOILLA

Sen jälkeen olikin jo vuoro katsoa millainen on sirkusteema Siljan laivoilla. Circus Pirat Crew esitys on yhdistelmä tanssia, laulua, akrobatiaa, taikuutta ja mukana on hiukan hullutteluakin. Täydellistä viihdettä, jollaista ei laivoilla ennen ole nähty. Hurjia temppuja sai katsella ihan eturivissä ja tuntui melkein, että oli osana esitystä. Ainakin jännistystä piisasi, sen verran hirvitti ja ihastutti esimerkiksi rullaluisteluparin piruettitemput. Näitä esityksiä on kaksi kertaa illassa menomatkalla Helsiningin lähdöllä klo 20.45 ja 23. aiheena Kadonneen taikakirjan mysteeri ja Tukholmasta palattaessa klo 20.45 ja 23. Salaisen avaimen yö. Voit myös ihastella esityksiä Promenadella alkuillasta. Viikonloppuina järjestetään lapsille 6.-15.4 sirkustemppukoulu.

Silja Symphonylla esiintyy ukrainalainen Circus by Action Street- ryhmä, jossa on myös sirkusteeman mukainen show. Sirkusteema Siljan laivoilla jatkuu toukokuun loppuun saakka ja siellä esiintyvät nämä taitavat ryhmät, joten kannattaa varata risteily tätä silmällä pitäen.

Seuraavana aamupäivänä piipahdimme Södermalmilla ja sen jälkeen olikin jo ihanaa istahtaa hetkeksi poreisiin ja nauttia Tavolatan upeat antipasto-lautasen herkut. Spa-hetki tulee kyllä tarpeeseen, jos on ravannut vaikka ostoksia tekemässä kaupungilla. Miten ihana on rentoutua hetki ja valmistautua sitten iltaan. Meille oli varattu yksityissauna ja se on kyllä kiva, kun porukkaa on vähän enemmän kuin vaikka se oma perhe.

Illallinen tarjottiin myös Tavolatassa ja valmistauduimme tuohon toiseen sirkusesitykseen.

Hissimatkalla törmäsimme noihin ihastuttaviin Pirat Crew jäseniin ja voi kuinka nuoria ja viehättäviä he olivatkaan. Käy katsomassa instagramissa @kristallikimara kuvaamiani videoita näistä esityksistä.

Kiitos jälleen kerran Marikalle järjestelyistä ja seuralle, joka oli taas mitä parhain.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *