Käsityöt

KEVÄTTUULI

Neuloin tämän Kevättuuli neuleen jo loppukeväästä, mutta näköjään kirjoittaminen veikin sitten enemmän aikaa. Siirsin sitä aina huomaamattani jonnekin, sitten kun.. mutta nyt sain itseäni niskasta kiinni ja kävin toimeen.

Kevättuuli neule on neulottu ylhäältä alas suljettuna neuleena ja siinä on lankana Viking Garn Alpaca Storm, mikä olikin aivan ihana lanka. Lanka on pehmeä ja neuleesta tuli yllättävän kevyt. Neulominen sujui nopeasti, koska neule on yksinkertaista neulosta, jossa on kierretty oikea silmukka. Ajattelin tätä siis keväälle, mutta kyllähän täällä meillä aina kesälläkin on neulepaidalle tarvetta, joten tämän voi napata kesällä mukaan ja pukea sitten illan viiletessä päälleen.

Mallissa on väljyyttä mukavasti, vaikka teinkin vain 4 kokoa. Minunkin koossa on rinnanympärys 110 cm, joten ei ole tiukka paita, ei kiristä tai ahista. Mukavasti toimii farkkujen kanssa ja vaikka tuollaisen hamosen, minkä ompelin tässä pääsiäisen tienoilla.

Tämän ohjeen löydät Ravelrystä suomeksi ja englanniksi ja linkki ohjeeseen löytyy täältä.

Instagramissa löytyy neuleesta myös videoita @kristallikimara tililläni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *