Käsityöt

ECRU NEULEPUSERO

Syksy on saapunut, mutta niin vain roikun kesässä, kuten tämä minun uusi Ecru neulepusero. No, Ecru neulepusero toimii kyllä mallikkaasti jakun alla tai sen päälle voi heittää farkkutakin tai nahkarotsin. Onneksi ilmat ovat olleet vielä siedettävät.

Tämä neule syntyi jämälangoista, sillä minulla on tarvetta aina välillä tyhjentää näitä lankavarastoitani, jotta kehtaan ostaa taas uutta. Miehen mielestä minulla on riittävästi lankoja, mutta kuten yhdestä reels-videosta Instagramissa voi nähdä, en ole ollut mikään hamseteri viime aikoina. Tosin on kyllä yksi tilaus tulossa, mutta eihän niitä nyt lasketa mukaan tähän hetkeen.

Ecru neulepuseo on neulottu kahdesta eri langasta, sillä koska se toinen ei riittänyt koko neuleeseen, niin sovelsin mukaan toista. Helpompaa on kuitenkin neuloa tämä neule samalla langalla, mutta minulla tässä oli joku täysin nimetön ohut lanka, jonka olin saanut. Se muistuttaa hyvin paljon Unicorn Solid lankaa. Toinen lanka oli Mominoki, jossa on mukana silkkiä ja rami kiinanruohoa, joka on nokkoskasvi ja siinä on erinomainen vetolujuus. Se siis vahvistaa lankaa. Langan ostin keväällä Amsterdamin matkalla, kun kävin vierailemassa Stephen & Penelope yarn shopissa. Sielläpä oli hiukean hienoja lankoja, mutta myös aika arvokkaita hinnaltaan. Ostin langan vähän kuin matkamuistoksi. Tärkeintä langan valitsemisessa on käyttää lankaa, joka on riittävän pehmoista ja ohutta, jotta mallikuvio laskeutuu kauniisti miehustaan.

Tästäpä tuli mieleeni, etten ole muistanut tehdä tänne blogiin juttua tuosta Kuunkehrääjä neuleesta, johon käytin tuon silkki/merino/rami langan. Tässä linkki , josta sen voi nähdä.

Ecru neulepuseroon neulottu vekkimäisillä palmikkokuviolla ja lopuksi pitsikuviolla, joss kieputellaan lankaa silmukoiden ympäri. Virallista nimeä tälle tavalla tehtävälle kuvioinnille en tiedä, mutta olisi kiva kuulla, jos joku tietää. Käytin tätä myös yhdessä neulekirjani Ajattoman tyylikkäät neulepuserot mallissakin ja olen jotenkin viehättynyt siitä kovasti.

Ecrun voi neuloa itselle sopivan pituiseksi, mutta itse halusin siitä vyötärömittaisen. Ohje löytyy

täältä.

Instagram tililläni on jatkuvasti uusia vinkkejä ja ideoita neulomiseen, omplemiseen ja tuunailuun, joten ilahdun aina suuresti uusista seuraajista ja se tili löytyy @kristallikimara käyttäjänimellä. Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *