Neuleohjeet

MARSHMALLOW NEULE

MARSHMALLOW neule on neulottu ihanan pehmeästä Drops Air langasta. Neule valmistuu nopeasti, kun neuloo sen kuutosen pyöröpuikoilla. Ihaninta on se, ettei lanka kutita tai tunnu liian paksulta. Se on nimensä mukaan ilmava, mutta ei kuitenkaan liian kuuma. Toimi hyvin syksyllä, kun ei vielä takkia tarvittu ja sitten taas näin talvipakkasilla lämmittää takin alla mukavasti.

Neuloin Marshmallow neuleeni hyvinkin oversize tyyliin, jotta se on rento niin farkkujen kanssa, kuin mekon päällä. Sopii myös tyylinsä puolesta aika monelle vartalolle. Kokoja tein kuusi ja mitat löytyy tästä:

Rinnanympärys: 126 (136, 146, 156, 166, 176) cm

Neuleen pituus kainalosta mitattuna: 42 (43, 44, 45, 46, 47) cm

Hihan pituus lainalosta mitattuna: 35 (35, 36, 36, 37, 37) cm

Käsivarren ympärys: 34 (36, 38, 40, 42, 44) cm

Oman neuleeni värisävy oli niin hurmaava, sellainen maltillinen ja lempeän luonnollinen, etten voinut vastustaa. Neule on neulottu ylhäältä alas. Ensin niskasta aloittaen tasona, sitten miehusta ja lopuksi kainalon alta yhdistyen ja suljettuna neuloen alas helmaan asti. Hihojen silmukat poimitaan työstä suoraan ja neulotaan alas. Samoin kaulus.

Tämä on sellainen nopea neuletyö ja sopii myös vasta neulomisen aloittaneelle.

Tämä ohje löytyy Lankajengi sivulstolta ja linkki ohjeeseen tässä.

Ravelryssä ohje löytyy täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *