Neulominen

HALUATKO OPPIA NEULOMAAN

 Haluatko oppia neulomaan? Rauhoittua neuletyön äärelle ja unohtaa kaikki ikävät asiat ja huolet. Nautiskella ihanista langoista ja tuntea, kuinka syke laskee ja stressi luikahtaa nolona ovenraosta pakosalle.

Tein kyselyn somemaailman eri onkaloihin ja syvähaastattelin ihmisiä neulomiseen liittyvistä asioista. Esille nousivat aiheet epäonnistumisista, virheiden pelosta ja huonosta itsetunnosta. Neuleohjeiden ymmärtäminen ja mallikaavioiden lukeminen nousi esille suurimpana pulmana.

Haluatko oppia neulomaan? Lause: ”En ole oppinut ja tuskin koskaan opin neulomaan”. Se pysäytti, mutta sain siitä kimmokkeen. Tälle pitää antaa mahdollisuus, sillä jokainen ansaitseen mahdollisuuden oppia neulomisen taika.

Näiden vastauksien äärelle pysähdyin pohtimaan, että tälle kurssille olisi siis kysyntää. Olen viikkoja suunnitellut verkkokurssia, liittyen näihin pulmiin ja kuinka ne selätetään. Nyt olen siinä vaiheessa, että on aika esitellä pääpiirteittäin kurssin ajatusta.

KURSSIN IDEA PÄHKINÄNKUORESSA:

 KUINKA OPPIA NEULOMAAN JA YMMÄRTÄMÄÄN NEULOMISEEN LIITTYVIÄ HAASTEITA, LUKEMAAN OHJEITA,  RENTOUTUMAAN JA NAUTTIMAAN NEULOMISEN TERAPEUTTISESTA VOIMASTA.

MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ: 

KURSSIN TAVOITE ON SAADA SINUT OPPIMAAN ALKEISTA LÄHTIEN NEULOMISEN PERUSTEET JA ETENEMÄÄN KOHTI FINAALIA, JOSSA LOPUKSI NEULOTAAN ITSELLE UPEA NEULE. 

TÄRKEINTÄ ON OPPIA OLEMAAN ITSELLE ARMOLLINEN JA KUMOTA MIELESSÄ KAIHERTAVAT EPÄONNISTUMISEN PELOT. NEULOMINEN  VOI OLLA MYÖS TERAPIAHETKI, JOKA MAHDOLLISTAA STRESSIN NOLLAAMISEN.

Eli sen sijaan, että lähtisin viemään tätä ideaa yhtään pidemmälle, ajattelin kysyä, että kiinnostaisiko sinua tällainen kurssi?

Kiinnostaisiko sinua oppia neulomaan ja nauttia siitä, miten kädet tekevät töitä ja sinä voit keskittyä, vaikka samalla kuuntelemaan äänikirjoja, podcasteja tai katsomaan lempisarjoja? Oppisit ymmärtämään koodit ja miten ne neuleohjeissa on tarkoitettu neulottavaksi ja saisit aikaan ihania luomuksia?

Jos aihe kiinnostaa, niin ainut, mitä sun pitäisi tehdä on vastata tähän viestiin “KIINNOSTAA”.

Tavoitteena olisi, jos aihe kiinnostaa, niin tarjoaisin 15 ensimmäiselle opiskelijalle mahdollisuuden liittyä kurssille – 50% hinnalla ja päästä vaikuttamaan kurssin lopulliseen sisältöön vielä toukokuun aikana.

Mutta siitä kerron lisää viikonloppuna, jos olet samaa mieltä, että tällainen kurssi on hyvä juttu.

Haluatko oppia neulomaan ja vaikka saada siitä joskus lisätuloja? Minäkin kirjoitin ja julkaisin neulekirjan vuosi sitten, joten kyllä siitä voi olla kaikenlaista iloa, kun oppii neulomaan.

Jos siis haluat kuulla kurssista vielä lisää ja mahdollistaa kurssin toteutuminen, niin vastaa minulle “kiinnostaa” huomisen, lauantain aikana. Vain ensimmäiset 15 pääsee kurssille ja muutamia paikkoja on vielä jäljellä. Saan sähköpostisi kommenteista, jotka näkyvät vain minulle ja en aio niitä julkaista täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *