Neulominen

Summer Sand Elegance

Summer Sand Elegance on uusin neuleeni Rva Silmusolmun merino-silkkivillasta neulottu. Tein tästä neuleesta hieman väljemmän ja se kyllä tuntuu suloisen pehmeältä päällä.

Pitsineulos ei ole vaikeaa, mutta lisäyksiä on paljon, joten niiden kanssa tulee olla tarkkana. Voin suositella ohjetta jonkin verran neuloneelle, mutta kyllä tämän neulominen onnistuu myös sellaiselta, joka ei ole niin paljon neulonut.

Usein on vain se aloittaminen haasteellisinta ja kun sen selättää, niin ei ole hankalaa edetä. Joskus myös pelkkä pitsin näkeminen saattaa pelottaa, mutta kun ei turhia käy analysoimaan, vaan alkaa vain neulomaan, niin kyllä se onnistuu.

Langan sävy on antiikki ja näin se kyllä kultaisena, kun sen joulua ennen Tampereen messuilta ostin, mutta se näyttää tässä valossa kyllä ihan vihreältä. Tämä vain siksi, koska en ole vihreän ystävä ja minut tunteva sitä nyt saattaa ihmetellä:)

Kyllä kesällä nyt kelpaa Summer Sand Elegance neuleessa kävellä, vaikka sitä kesäillan jo viilentänyttä hiekkarantaa. Se on muuten se hiekkarannan sävy, jonka myös tässä neuleessa haluan nähdä ja siihen viitaten sen nimesinkin. 🙂

Kokoja löytyy 1-6 ja mitat neuleeseen ovat.

Valmiin neuleen mitat

Rinnanympärys 88 ( 98, 108, 118, 128, 138) cm

Pituus kainalosta mitattuna 24 (25, 26, 27, 28, 30) cm

Kaarrokkeen korkeus  22 (22, 23, 23, 25, 25) cm

Hihan pituus kainalosta mitattuna 4 ( 4, 5, 5, 6, 6) cm

Hihan ympärys 28 (28, 30, 31, 34, 36) cm

Nyt tämä ohje löytyy Ravelrystä suomeksi ja englanniksi tästä linkistä.

Sinua voi kiinnostaa myös tämä neule.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *